نقاشی با نمک؛ چگونه می توان با نمک یک نقاشی برجسته کشید؟
نقاشی با نمک؛ چگونه می توان با نمک یک نقاشی برجسته کشید؟
نقاشی برجسته با نمک
امروزه تکنیک های زیادی برای نقاشی به وجود آمده اند که هر کدام اصول و قوانین خاص خود را دارند. تکنیک نقاشی به معنی بکار گرفتن صحیح سه عنصر، رنگ، بست و زمینه است. اغلب افراد سبک را با تکنیک اشتباه می گیرند، در حالیکه این دو کاملا با هم متفاوت هستند. یکی از این تکنیک های جذاب و خلاقانه همانطور که در بالا ذکر شد، نقاشی با نمک خانگی است که مورد توجه هنرمندان زیادی قرار گرفته است. این تکنیک چه در کودکان و چه در بزرگسالان یک تکنیک فوق العاده جذاب است که اگر یکبار این کار را انجام دهید مسلما شیفته آن خواهید شد.
ماهیت هنر نقاشی با نمک
در واقع، نقاشی به وسیله نمک می تواند ترکیبی از هنر و علم باشد و با لوازم اندکی که مرسوم نیستند، می توانید یک شاهکار بزرگ بسازید. مسلما هر بچه ای دوست دارد با نمک و آبرنگ و یا رنگ های مواد غذایی نقاشی بکشد. علم و هنر را با این فرایند جذاب به سادگی با هم ترکیب کنید.
هنری نو
پایه گذار این هنر شخصی به نام دینوتومیک است که با استفاده از ماده ای که همه خانه ها یافت می شود، شاهکارهای زیادی را خلق کرد. او یک سرنگ پلاستیکی را از نمک پر می کند و سپس روی یک برگه سیاه تصویر مورد نظرش را نقاشی می کند. او به وسیله مقادیر متفاوت در پاشش نمک ها می تواند نقاط تاریک و روشن را در آثاراش اعمال کند و حس واقعی بودن را به نقاشی هایش القا کند. نقاشی های او واقعا حیرت انگیز است و اگر آن ها را تا به حال ندیده اید به شما توصیه می شود که حتما سری به این شاهکارها بزنید و این تصاویر را مشاهده کنید.
نقاشی با نمک ساده
پروژه نقاشی با نمک خوراکی را در ابتدا بیاموزید و آن را به فعالیت های هنری خود اضافه کنید. اگر می خواهید نحوه استفاده از نمک در نقاشی آبرنگ را بیاموزید، ادامه مطلب را بخوانید! راه اندازی این فعالیت فقط 15 تا 30 دقیقه طول می کشد و می تواند یک سرگرمی طولانی مدت برای شما باشد. لیست لوازم مورد نیاز برای این هنر لوازم کم هزینه ای است که در هر خانه ای وجود دارد.
چرا باید به نقاشی با آبرنگ نمک اضافه کنیم؟
قبل از آنکه به سراغ آموزش این تکنیک برویم، به شما می گوییم چرا برای انجام این تکنیک، نمک را انتخاب کرده اند. همانطور که در بالا گفته شد، ترکیب آبرنگ و نمک یک ترکیب علمی و هنری است. نمک یک محصول واقعا مفید است که توانایی زیادی در جذب رطوبت از محیط خود را دارد. توانایی جذب آب، همان چیزی که نمک را به عنوان یک ماده نگهدارنده خوب در این تکنیک آورده است. به این خاصیت، رطوبت پذیری گفته می شود. این اصطلاح به این معنی است که نمک می تواند به راحتی حجم زیادی از آب و بخار آب در هوا را به خود جذب کند. توجه داشته باشید که نمک، چگونه مخلوط آبرنگ زیر کار را به خود جذب می کند و موجب برجسته شدن سطح نقاشی می شود. سوالی که در اینجا پیش می آید این است که، آیا شکر هم چنین ویژگی دارد؟ پس چرا این آزمایش علمی را با شکر انجام نمی دهند تا نتیجه یکسانی دریافت کنند؟ باید این نکته را بدانید که شکر، مانند نمک این خاصیت را ندارد و نمی تواند به خوبی نمک، رطوبت را به خود جذب کند. حال چه لوازمی برای اجرای این تکنیک مناسب است!
لوازم مورد نیاز برای نقاشی با نمک
• آبرنگ مایع ( یا ترکیب آب با یک رنگ خوراکی)
• کاغذ ضخیم یا مقوا
• نمک
• چسب سفید و یا چسب کاغذ
روش انجام نقاشی با نمک:
مرحله اول نقاشی با نمک
در ابتدای این پروژه پیش از اینکه کار را شروع کنید، کاغذ و یا مقوایی که می خواهید بر روی آن نقاشی کنید را با آب تمیز مرطوب کنید، سپس باید طرحی را به وسیله چسب بر روی کاغذ و یا مقوا رسم کنید. این طرح می تواند شامل خطوط نازک و یا ضخیم باشد، توجه کنید که با رسم خطوط مورب زیبایی دوچندانی به کار دهید.
مرحله دوم نقاشی با نمک
پس از اینکه طرح را رسم کردید، باید نمک را روی نقاشی و بر روی چسب ها پخش کنید، تمام سطوح چسب دار باید با نمک پوشانده شود. توجه داشته باشید که نمک اضافی را به مخزن آن بازگردانید تا بتوانید دوباره از آن استفاده کنید.
مرحله سوم نقاشی با نمک
پس از آن با استفاده از یک قطره چکان و یا قلم مو، آبرنگ را بر روی نمک ها بریزید و در نهایت یک نقاشی زیبا با شمار زیادی از رنگ ها خواهید داشت.
تکنیک نقاشی با نمک
همانطور که دیدید این یک تکنیک بسیار عالی برای کودکان می باشد که هم آن ها را سرگرم می کند و هم مهارت های نقاشی را در آن ها تقویت می کند. این تکنیک می تواند برای آن ها بسیار جذاب باشد. برجسته بودن این نقاشی می تواند زیبایی بیشتری به آن ببخشد. این تکنیک امروزه مورد توجه هنرمندان زیادی قرار گرفته است. در طول سال های اخیر، این تکنیک پیشرفت زیادی داشته است و آثار بسیار زیبایی خلق شده است که چشم همگان را به خود خیره می کند. چه کسی فکر می کرد که با استفاده از یک ماده ساده، بتوانند چنین آثاری را خلق کنند!
دیدگاهتان را بنویسید